Priprema za Dan škole 2016. (građa za natjecanje)

U subotu, 15. listopada, na svetkovinu sv. Terezije Avilske, zaštitnice Požeške katedrale i grada Požege obilježavamo Dan škole. Posebnost je ovogodišnjeg Dana škole
20. obljetnica Požeške biskupije i 10. obljetnica Katoličke gimnazije.

petak, 14. listopada 2016.

Prigodni program započinje već u petak, 14. listopada popodnevnim sportskim natjecanjima na Rekreacijskom centru u Požegi. U slučaju kišnog vremena prikazat će se prigodan film u Dvorani sv. Terezije Avilske. Istoga dana navečer u 20 sati u Katedrali će biti Molitveno bdijenje mladih. Bdijenje pod geslom „Žedan sam“ animirat će učenici naše škole, a pjesmom će ih pratiti mladi iz svih četiriju gradskih župa (Frama, Križari, PIŽ, Vidovci).

subota, 15. listopada 2016.

Iako na Dan škole neće biti nastave, program na kojemu su svi učenici dužni sudjelovati započinje okupljanjem s razrednicima u Dvorani sv. Terezije Avilske do 9,15 sati, jer će u 9,30 započeti službeni Program Dana škole čiji će središnji dio biti Kviz znanja na temuPovijest Požeške biskupije i Katoličke gimnazije u Požegi“.

Materijale za natjecanje možete preuzeti OVDJE ili od svojih razrednika.

Nakon prvog dijela programa svi ćemo sudjelovati u euharistijskom slavlju u Požeškoj katedrali koje u 11 sati predvodi požeški biskup Antun Škvorčević.