Program proslave Dana škole

U subotu, 15. listopada, na svetkovinu sv. Terezije Avilske, zaštitnice Požeške katedrale i grada Požege obilježavamo Dan Katoličke gimnazije. Posebnost je ovogodišnjeg Dana škole
20. obljetnica Požeške biskupije i 10. obljetnica Katoličke gimnazije.

subota, 14. listopada 2017.

Prigodni program započinje u subotu 14. listopada Molitvenim bdijenjem mladih u 20 sati u Katedrali pod geslom „Samo je Bog dostatan“, a animirat će učenici naše škole i drugi mladi iz svih četiriju gradskih župa.

nedjelja, 15. listopada 2017.

Središnji dio proslave Dana škole jest sveta misa koju će u požeškoj Katedrali u 11 sati predvoditi požeški biskup Antun Škvorčević. Pozivamo sve učenike da sudjeluju u svetoj misi, a osobito u procesiji kojom ova misa tradicionalno započinje i to okupljanjem ispred crkve sv. Lovre u 10:45.

ponedjeljak, 16. listopada 2017.

U školi ćemo prigodnim programom i sportskim natjecanjima dan naše zaštitnice obilježiti u ponedjeljak 16. listopada kada će nastavni sati biti prilagođeni i skraćeni. Nastava će se skraćeno održati prva četiri sata (8,00-10,40), a u 11 sati će započeti Pub kviz u Dvorani sv. Terezije Avilske u kojem će sudjelovati profesori i predstavnici učenika iz svih razreda. Nakon toga će se u sportskoj dvorani škole natjecati profesori i učenici u odbojci.