Natjecanje za Dan škole 2018.

 

Građu za natjecanje prigodom ovogodišnjeg obilježavanja dana škole u digitalnom obliku možete preuzeti ovdje: Građa za natjecanje 2018.


 

OBAVIJESTI

U ponedjeljak 15. listopada, na svetkovinu sv. Terezije Avilske, zaštitnice Požeške katedrale i grada Požege obilježavamo Dan škole koji ćemo proslaviti prema ovome rasporedu:

nedjelja, 14. listopada 2018.

Prigodni program započinje već u nedjelju 14. listopada navečer u 20 sati u Katedrali gdje će biti Molitveno bdijenje mladih pod geslom „Ništa neka te ne straši“, a animirat će ga učenici naše škole uz pjevanje mladih iz svih četiriju gradskih župa (Risus, Frama, Križari, Vidovci).

ponedjeljak, 15. listopada 2018.

Na sam Dan škole program za sve učenike počinje okupljanjem u školskim učionicama u 9 sati, a nastavlja se u Dvorani sv. Terezije Avilske gdje će se između ostaloga održati i Kviz znanja na temu „Požega. Biskupija. Katolička gimnazija“. Materijale za natjecanje možete preuzeti sa školske web stranice ili od vjeroučitelja.
Nakon prvog dijela programa svi ćemo sudjelovati u euharistijskom slavlju u Požeškoj katedrali koje u 11 sati predvodi požeški biskup Antun Škvorčević.

utorak, 16. listopada 2018.

U utorak se održava nastava od 8 sati prema rasporedu od ponedjeljka sa skraćenim trajanjem, tako da će se u 12.15 u školskoj sportskoj dvorani održati revijalno natjecanje u odbojci između učenika i profesora, a potom će u Dvorani sv. Terezije u 13 sati biti projekcija prigodnog filma.