Treći biskupijski euharistijski kongres

Prof. latinskog i grčkog jezika
Prof. latinskog i grčkog jezika

Cijenjeni djelatnici i dragi učenici! Poštovani roditelji!

Katolička gimnazija punim žarom i djelatnim angažmanom ugrađuje sebe i svoje potencijale u povijesni hod Požeške biskupije. Želimo to osobito istaknuti u prilikama raznih obljetnica. Jedno od takvih događaja koji nadvisuju nas kao pojedince i generaciju jest svakako dvadeseta obljetnica Požeške biskupije i kao kruna naših nastojanja Treći euharistijski kongres.

Na poticaj biskupa Antuna Škvorčevića i uz požrtvovan rad nekoliko najzaslužnijih ovih dana s radošću mogu konstatirati da je gotovo polovina naših đaka djelatno i aktivno uključena u zbivanja koja će kulminirati misom u nedjelju 24. rujna na Trgu sv. Terezije Avilske. Dramska skupina, TV sekcija, Novinarska grupa, Pjevački zbor, obitelji koje udomljuju goste iz Virovitice…

Red je da svi s osobitim poštovanjem zahvalimo i prof. Marijani Ćorluka, prof. Mariji Tonc i velečasnom Marijanu Paveliću što su u suradnji s g. Ticlom i velečasnim Marijem Večerićem prišli organiziranju večeri mladih u subotu 23. rujna. Nadam se da ćemo znati podržati ovaj napor naših profesora i učenika barem dolaskom na spomenuta zbivanja!

Zahvaljujem roditeljima na njihovom povjerenju koje iskazuju školi i djelatnicima, a posebno onima koji su se aktivno uključili u aktivnosti škole! Uz ovakvo jedinstvo i Božji blagoslov „osuđeni“ smo na uspjeh!!!

Duc in altum!

Laudetur Iesus Christus!

Ravnatelj