Županijsko iz odbojke za djevojke

Na ovogodišnjem županijskom natjecanju iz odbojke za djevojke sudjelovalo je pet ekipa, a među njima i naša reprezentacija. Djevojke su se uspješno predstavile pod vodstvom prof. Raguža, a za komentar smo zamolili Moniku Sabljić, učenicu 2.a razreda.

„U skupini smo dobili Obrtničku školu koju smo timskim radom i trudom pobijedili rezultatom 2:0. Nakon pobjede čekalo nas je finale za koje su se žestoko borili Gimnazija Požega i Srednja Škola Pakrac. Pobjedom Gimnazije Požega nad Pakracom započela je i naša utakmica s doista talentiranim protivnicima za koju je trebalo puno truda. Uslijedila su duga dva seta u kojima smo pokušavali nadjačati protivnike i timskom igrom osvojiti maksimalan broj bodova. Nažalost, ovaj put nas sreća nije pratila te smo za našu školu uspjeli osvojiti 2. mjesto. Nadamo se da ćemo sljedeće godine našoj školi donijeti zlato.“ izjavila je Monika, jedna od ključnih učenica ove reprezentacije koju su gotovo u potpunosti činile učenice naših prvih i drugih razreda.

Vjerujemo da će prof. Raguž uspjeti stvoriti jednu dobru generaciju koja je pokazala ne samo odbojkaške vještine, već i pravi sportski, natjecateljski karakter i dobar timski duh.