Županijsko iz nogometa za djevojke

Danas, 15. prosinca u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” održalo se županijsko nogometno natjecanje za djevojke na kojem su sudjelovale četiri srednjoškolske ekipe. Prvu utakmicu naše su djevojke igrale protiv Ekonomske škole iz Požege. Naše su cure povele golom Tee Tabak, ali vodstvo nije dugo trajalo te smo uskoro bile u zaostatku. Ubrzo nam se ukazala Laura Pastierik koja je zabila za 2:2. U raspucavanju penala naše se djevojke nisu baš proslavile, ali su se lavovski borile.

Utakmica drugog kola odigrala se između predstavnica Medicinske škole Pakrac i Obrtničke škole Požega u kojoj su djevojke s Obrtničke slavile rezultatom 1:0.
Naše djevojke igrale su za 3. mjesto protiv poraženih iz drugog susreta, medicinarki iz Pakraca. Naše djevojke povele su preko Dore Mihaljac koja se pokazala najboljom igračicom na turniru. Iako odlična na golu (pogotovo drugu utakmicu), Anja Bunčić ipak je primila jedan gol. Izjednačenje nije dugo trajalo jer nam se ponovno ukazala odlična Laura Pastierik koja je zabila za 2:1. Ovim rezultatom završila je druga i posljednja utakmica naših djevojaka. Uz sve djevojke posebnu pohvalu zaslužila je Ivana Tušek koja je bila “zid” obrane te Tea Tabak koja je odlično odigrala iako je ozlijeđena.
Veliku pohvalu zaslužuje i naša klupa koja je cijelo vrijeme bodrila svoje suigračice.

Možemo biti preponosni na naše djevojke jer su odigrale odličan turnir s jako malo nogometašica u ekipi.
Za KG su nastupile: Anabela Berger, Anja Bunčić, Veronika Heig, Ana Lisec, Ema Marić, Dora Mihaljac (C), Nina Milevoj, Laura Pastierik, Tea Tabak, Ivana Tušek, Elia Subotić.

Učenice je vodio profesor Mario Raguž.