BOŽIĆNA PRIREDBA UČENIKA KG-a – POZIV

Poštovani roditelji!

Premda smo već svi pomalo umorni od različitih derivacija adventske zbilje, pritisnuti gospodarskim i društvenim okolišem koji nas želi zarobiti svojim crnilom, bezizlaznošću, a slobodno mogu reći i grijehom, željeli smo vam u ove dane izbliza ponuditi razmišljanja i ostvarenja vaše i naše djece koja se nisu štedjela u otvaranju novih, prije svega ljudskih, a onda i božanskih perspektiva.

Željeli smo na bliskiji način, božićnom priredbom, pokazati što radimo i kako promišljamo iščekivanje vjerojatno najradosnijeg događaja u povijesti – silazak Boga, malog Božića u jaslice naših srdaca, a onda i u jaslice naše uže i šire školske zajednice.

Profesori, mentori pojedinih izvannastavnih aktivnosti i vaša djeca zasukali su rukave i napravili svoj dio žrtvujući svoje slobodno vrijeme i dijeleći svoje talente. Sada ste na redu vi! Bilo bi lijepo da ih svojim dolaskom podržite i pokažete solidarnu ljubav i razumijevanje za učinjeno!

Pozivam vas da nam se pridružite na božićnoj priredbi Budni budite u svako doba! koja će se održati 18. prosinca u 17 sati u Dvorani svete Terezije Avilske.

Vjerujem da nam je svima potrebno malo mira i predanosti u ovo blagoslovljeno vrijeme došašća, malo odmaka od posla, ocjena, planova, kupovina… Učenici i njihovi profesori napravili su taj korak više, a na vama je da tom koraku iziđete ususret svojim korakom!

Neka nam taj mali iščekivani Božić pretvori ove adventske dane u blagoslov naših obitelji, škole, Crkve i Domovine!

Laudetur Iesus Christus!

Ivan Bedeničić, ravnatelj