ŽUPANIJSKO NATJECANJE U FUTSALU ZA DJEVOJKE – SREBRNE DJEVOJKE

U četvrtak, 11. siječnja održalo se Županijsko natjecanje u futsalu za djevojke u Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“ na kojem su sudjelovale četiri škole iz Požege i Pakraca: Ekonomska škola Požega (Ekonomik), Katolička gimnazija Požega (KG), Obrtnička škola Požega (Obrtnik) i Medicinska škola Pakrac (SŠ Pakrac).

Prvi protivnik Katoličkoj gimnaziji bila je Ekonomska škola protiv koje su djevojke odigrale neriješen rezultat (2 : 2) dok su prednost ostvarile u raspucavanju (3 : 2 ). Oba pogotka zabila je Dora Mihaljac (2.b), a naša vratarka Tea Tabak fantastično je obranila jedan kazneni udarac. Druga, odlučujuća utakmica za KG bila je protiv djevojaka iz Pakraca. Iako su Pakračanke bile vidljivo slabiji protivnik djevojke iz KG-a nisu uspjele doći do pogotka te su i u ovoj utakmici prednost ostvarile tek u raspucavanju (5 : 4).

Posljednja naša, a ujedno i posljednja utakmica turnira, bila je protiv daleko najjačeg protivnika – Obrtničke škole. Naše su se djevojke nakon rano primljenog pogotka vrlo brzo vratile u utakmicu te rezultat od 1:1 držale do samog kraja. Pad koncentracije protivnicama je donio još jedan pogodak te je utakmica završila rezultatom 2:1. Jedini pogodak za našu ekipu postigla je Dora Mihaljac.

I ovoga puta organizacija je bila u rukama profesora Marija Raguža, dok su zapisnik vodila trojica naših učenika – Matko Bulf, Roko Mršić i Antonijo Perić.

Za našu školu nastupile su: Lucija Kesić, Lucija Pečur, Ana Ognjenčić, Katja Kožić, Dora Mihaljac, Petra Galić, Tea Tabak, Elia Subotić, Lana Dražetić i Laura Pastierik. Učenice je vodio profesor Mario Raguž.