Najvažnija sporedna stvar na svijetu okupila djevojke i mladiće

U školskoj sportskoj dvorani Katoličkog odgojno-obrazovnog centra započelo je školsko natjecanje u nogometu za djevojke i mladiće od prvog do trećeg razreda srednje škole. Natjecanje je specifično po tome što su pravila usklađena sa uvjetima u kojima se nogomet igra. Dakle mladići i djevojke igraju na četiri improvizirana gola. Maksimalan broj igrača po razredu je šest, dok prvu postavu razreda čine tri igrača. Utakmice se igraju 2 puta po 8 minuta sa odmorom 2 minute. Natjecanje je planirano održavati četvrtkom 8 sat te mogućnost i ostalim danima u vrijeme kada učenici nemaju redovitu nastavu. Na ovaj način ćemo dodatno zadovoljiti potrebu učenika posebice onih koji vole nogomet, ali isto tako uključiti učenike u navijački dio i pripadnost svome razrednom odjeljenju. Isto ćemo dobiti informacije o igračkoj kvaliteti naših učenika i još bolje pripremiti naše igrače za jesen kada će se održavati Županijsko natjecanje srednjih škola. Prvoga četvrtka su odigrani susreti prvih razreda i 1 b razred je uvjerljivo slavio protiv 1 a razreda. U utakmici djevojaka ekipa 1b razreda je pobijedila visokim rezultatom 17:3. Obzirom da ćemo kroz natjecanje voditi liste strijelaca treba reći da su u prvom kolu strijelci 1 b razreda: Tara Stipanović 8 pogodaka, Ela Ešegović 5 pogodaka i Iva Budimir 4 pogotka.Za ekipu 1 a razreda pogotke su postigle Patricija Mandić 2 pogotka i Paula Kosac jedan pogodak.
Kod mladića također uvjerljiva pobjeda 1b razreda koji se sada već pokazuje kao sportski razred .Rezultat utakmice je bio više rukometni tako da su pobjednici slavili rezultatom 37:7.Pošto su četiri gola u pitanju možemo očekivati u natjecanju pregršt pogodaka. Strijelci za 1 b razreda: Matej Raguž 14 pogodaka, Filip Holjevac 8 pogodaka, Toni Šerić 6 pogodaka, Dino Obradović 5 pogodaka, Antonio Lipovac 2 pogotka i Filip Kocijan 1 pogodak. Za 1 a razred pogotke su postigli Gabrijel Marović 4 pogotka, Stjepan Klapšić 2 pogotka i Ante Raguž jedan pogodak.

Za djevojke 1 b razreda su nastupile: Tara Stipanović, Iva Budimir, Ela Ešegović
Za djevojke 1 a razreda su nastupile: Paula Kosac, Patricija Mandić, Mihaela Filipović i Ivana Stjepić
Za mladiće 1b razreda su nastupili: Matej Raguž, Filip Kocijan, Dinko Obradović, Toni Šerić, Filip Holjevac, Antonio Lipovac
Za mladiće 1 a razreda su nastupili: Gabrijel Marović, Stjepan Klapšić i Ante Raguž

Slijedeće kolo igra se u četvrtak ,a sastat će se mladići i djevojke 2 razreda naše škole.
Posebno raduje što je velik broj učenika na galeriji pratilo natjecanje.