Zahvala za suradnju u on-line istraživanju

Istraživanje društvene mrežePoštovani gospodine Bedeničiću, u ime tima 26. Ljetne psihologijske škole studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu najljepše Vam zahvaljujemo na dijeljenju poveznice za naše istraživanje “Mediji i socioemocionalni razvoj mladih“. Također zahvaljujemo i svim učenicima Vaše škole koji su ispunili upitnik i tako nam omogućili da dođemo do vrijednih podataka. Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako smo do sada skupili odgovore od oko 600 srednjoškolaca, a odgovori i dalje pristižu.

S poštovanjem,

Voditeljice 26. LJPŠ 2016.

prof. dr. sc. Gordana Kuterovac Jagodić
dr. sc. Inja Erceg Jugović
asist. Vanja Putarek, mag. psych

Poziv na istraživanje
Društvene mrežeU okviru 26. Ljetne psihologijske škole studentice diplomskog studija psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu provode istraživanje pod nazivom Uloga društvenih mreža u socio-emocionalnom razvoju mladih pod mentorstvom prof. dr. sc. Gordane Kuterovac Jagodić, dr. sc. Inje Erceg Jugović i Vanje Putarek, mag. psych. Cilj istraživanja je ispitati povezanost različitih aspekata korištenja društvenih mreža sa socio-emocionalnim razvojem mladih.
Kako je planirano da istraživanje bude provedeno na uzorku srednjoškolaca, najljepše Vas molimo za pomoć i suradnju u njegovoj provedbi. Molimo Vas da, na način koji Vam najviše odgovara (primjerice, u okviru sata razredne zajednice, sata informatike, preko objave poveznice za istraživanje na web i/ili Facebook stranici škole), informirate učenike svoje škole o poveznici za on-line upitnik te ih potaknete na sudjelovanje.
Istraživanje je u potpunosti anonimno i svi prikupljeni podaci su u potpunosti povjerljivi. O rezultatima istraživanja izvještavat će se samo na grupnoj razini. Predviđena je javna prezentacija rezultata, kao i njihova publikacija u tiskanoj i elektroničkoj monografiji.