Zaključci s 5. sjednice Nastavničkog vijeća

Na 5. sjednici Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti održanoj dana 29. ožujka 2017. godine:

  1. Usvojen je Zapisnik s prethodne sjednice Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti održane dana 6. veljače 2017. godine bez primjedbi.
  1. Izvijestilo se o višednevnoj izvanučioničkoj nastavi koja se provodi u sklopu razmjene učenika iz Vipave (Republika Slovenija) te je najavljen dolazak učenika i profesora iz Vipave u Katoličku gimnaziju s pravom javnosti, nakon što su učenici i profesor Katoličke gimnazije s pravom javnosti boravili u Vipavi.
  1. Izvijestilo se o kvizu te je predstavljen plan i program kviza učenika 8. razreda osnovnih škola Požeško-slavonske županije u organizaciji Katoličke gimnazije s pravom javnosti povodom obilježavanja 10. obljetnice osnivanja Katoličke gimnazije s pravom javnosti.
  1. Izvijestilo se o svečanoj akademiji te je predstavljen plan i program svečane akademije 26. travnja 2017. povodom obilježavanja 10. obljetnice osnivanja Katoličke gimnazije s pravom javnosti i dogovoreno je da se toga dana nastava izvršava u poslijepodnevnom dijelu dana.
  1. Imenovano je Povjerenstvo za organizaciju te su predloženi voditelji radionica i aktivnosti Dana otvorenih vrata Katoličke gimnazije s pravom javnosti 2017.
  1. Izvijestilo se o višednevnoj izvanučioničkoj nastavi koja će se provoditi u sklopu projekta Eko-kamp Belli te je predstavljen plan i program projekta Eko-kamp Belli.
  1. Nije se raspravljalo o temama koje nisu na dnevnom redu.