Mladići bez poraza na županijskom iz nogometa

Za nama je i Županijsko natjecanje srednjih škola u nogometu za mladiće koje se očekivano održalo u Dvorani Tomislava Pirca. Na natjecanju je sudjelovalo sedam srednjoškolskih ekipa. Izvlačenjem iz šešira ekipe su podjeljene u dvije skupine s različitim sustavom razigravanja. Nažalost, reprezentacija naše škole svrstana je u skupinu u kojoj OLYMPUS DIGITAL CAMERAse igralo po kup sistemu dok su u drugoj skupini ekipe odigrale više utakmica budući da su igrali svatko sa svakim. Kako znamo u kup sistemu nema popravka i naši su igrači odmah ušli u utakmicu protv ekipe Gimnazije koja je na kraju bila finalist natjecanja. Recimo da je ovogodišnji pobjednik ekipa Srednje škole Pakrac koja je bila bolja od Gimnazije u izvođenju šesteraca.

U teškoj utakmici u kojoj su Gimnazijalci kompletirani igračima Slavonije i Slavije nismo poraženi u regularnom dijelu utakmice, već je lutrija odlučila o prolasku. Regularni dio odigran je bez pobjednika 1:1. Utakmicu za plasman nismo odigrali jer je ekipa Poljoprivredne škole odustala od natjecanje i stoga smo utakmicu bez borbe za zelenim stolom dobili lakih 3:0. Prije finalne utakmice  odigrali smo prijateljsku utakmicu protiv ekipe Obrtničke škole koja nam je izašla u susret da ipak nešto više minuta potrošimo  na ovome natjecanju unutar terena. Čestitamo našim mladićima koji su pokazali karakter i odigrali borbeno i požrtvovno utakmicu i dostojno predstavljali svoju školu.

Na natjecanju su sudjelovali: Filip Holjevac 3.b, Filip Kocijan 3.b, Matej Raguž 3.b, Stjepan Jovanović 2.a, Antonio Pranjić 2.a, Ivan Grbavac 2.a, Valentin Lovrić 2.a, Vlaho Berišić 4.b, Lovro Podoljak 2.b, Karlo Kuburdžić 2.a.