Dragi učenici, profesori i roditelji!holy-family-christmas-story-randy-wollenmann

Želim da vas opije svijest spoznaje o našoj, mojoj i tvojoj privilegiranosti!

Bog je postao meni sličnim. Rodio se za mene!

Želim vam da se ovih adventskih i božićnih dana ne zaustavite samo na  osjetilnom, vidljivom, slušnom, opipljivom užitku! Ne odričite ga se, ali, molim vas, prigrlite  ga i obogatite (vidite li krasnu etimologiju riječi bogatstvo?) dubinskom spoznajom srca i vjere te prihvatite kao izazov, životni program!

Pretočite oduševljenje vašeg zanosa i rada u školskim i izvanškolskim aktivnostima u vaše domove, susjedstva župe i gradove! Budite poput svjetlećih jaslica koje sjaje Božićem na spas svih! Budite smiješak novorođenog Kralja kraljeva!

Zahvaljujem svima koji ste sebe ugradili u naša odgojno-obrazovna nastojanja, u dobrobit škole i njezin rast i toliko lijepih stvari koje smo postigli tijekom ovog prvog desetljeća, a potičem i sve druge da se napajaju i zanose tim primjerom!

Vama pak oče Biskupe,  iskreno i od srca, želim da i dalje budete neumorni u svjedočenju vertikale i horizontale križa. Neka vam taj vječni naš zanos, Krist,  ne prestane širiti ruke prema čovjeku! Budite dobar pastir i milosrdni otac! Dao vam Bog zdravlja, pameti i ustrajnosti na dobro duša vama povjerenih!

Svima vama želim da se Bog u vama porodi! Da se dogodi!

Laudetur Iesus Christus!

Ravnatelj