Prihvaćen projekt katoličke gimnazije „Šport uključi probleme isključi“

IMG_3547Zahvaljujući dobro osmišljenom i napisanom projektu „Šport uključi probleme isključi“ Katolička gimnazija po prvi puta ulazi u iskustvo europskih fondova. Autorica projekta, gospođa Marijana Obradović , Nogometni klub „Dinamo“ Vidovci-Dervišaga kao partner, poticaj prečasnog Ivice Žuljevića i evo formule novog iskoraka KG-a.

U petak 21. Prosinca 2018., u prostorima Matis Absolut Lounge-a u Zagrebu, Katolička gimnazija (Ivan Bedeničić kao ravnatelj) je pozvana na svečano potpisivanje i uručivanje ugovora u okviru Poziva „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, a kao sastavni dio događanja bila je i Dodjele nagrada #BeCROActive.

IMG_3542Na svečanosti su sudjelovali Ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić, državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Margareta Mađerić, zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva Luka Bogdan te zamjenik državne tajnice Središnjeg državnog ureda za šport Krešimir Šamija.

Odluka o financiranju