I ove godine najrazred 1.b

Tijekom svake školske godine u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u Požegi održavaju se međurazredna natjecanja te je tako bilo i ove godine. Bodvale su se različite aktivnosti kao što su sudjelovanje u humanitarnim akcijama, kvizovima, raznim natjecanjima,…

Ove školske 2018./2019. godine pobjednik međurazrednog natjecanja bio je 1.b na čelu s razrednicom Sanjom Pršom. Nagrada za ostvarene rezultate bio je jednodnevni izlet za koji su učenici 1.b odabrali Slavonski Brod.

Polazak je bio u jutarnjim satima. Prvo odredište bio je posjet Klasičnoj gimnaziji fra Marijana Lanosovića gdje su nas djelatnici upoznali sa svojom školom. Nakon obilaska škole zaputili smo se prema centru grada gdje nas je Brođanka, naša profesorica Ivana Drmić upoznala s kulturnim i povijesnim znamenitostima grada. Za drugi dio izleta energiju smo potražili u omiljenom McDonaldsu. Poslije ručka opustili smo se u Cinestaru dok je najuzbudljiviji dio bio odlazak u „Paintball Klub Bunker – Slavonski Brod“ gdje smo pokazali svoje vještine pucanja, ali i složnosti u timu.
Izletom smo sigurno stekli nova iskustva, ali i omogućeno nam je međusobno zbližavanje. Zahvaljujemo se ravnatelju Ivanu Bedeničiću, Katoličkoj gimnaziji i našoj razrednici što su nam sve to omogućili.