Svečanom akademijom u novu školsku godinu

Danas, 9.rujna na samom početku nove školske godine održan je svečani program za sve učenike i djelatnike naše škole. Program je počeo pozdravom voditelja prof. Paulića te molitvom i blagoslovom našeg novog vjeroučitelja vlč. Siroglavića.

Nakon uvoda zajedno smo pogledali animirani film „The Archivist“  koji nas je potaknuo na razmišljanje o tome što može učiniti obrazovan, a što neobrazovan čovjek.

Također nam se obratio ravnatelj Bedeničić koji je istaknuo da ako nam bude dobar početak, da će ostalo biti lakše uz Božju pomoć .

Nakon govora ravnatelja, voditelj programa, prof. Paulić predstavio je sve profesore i djelatnike koji će svojim trudom i radom nastojati odgojiti i učiti nas učenike.

Potom je učenica trećeg razreda Andrea Jozić interpretativno pročitala pjesmu Jozefine Dautbegović „Domovina u koferu“, a naš školski zbor pod vodstvom prof. Tonković otpjevao nam je „Jerihonske zidine“. Nakon pjesme pogledali smo još jedan kratki film „Heavenly Appeals“.

U središnjem dijelu programa nagrađeni su učenici koji su se svojim radom i zalaganjem istaknuli prošle školske godine. Nagrade je uručila prof. Gucek.

Program smo zaključili riječima voditelja te gledanjem filma pod nazivom „Alike“.