Zaključci s 2. sjednice Nastavničkog vijeća

Zaključci s 2. sjednice Nastavničkog vijeća u školskoj godini 2019./2020. održane 3. listopada 2019. godine:

 

  • Usvaja se Zapisnik s prethodne sjednice Nastavničkog vijeća održane 4. rujna 2019. godine bez primjedbi.

 

  • Odbija se zahtjev roditelja (informacija ograničena) za promjenu programa u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti učenici prvog razreda druge srednje škole (informacija ograničena) zbog broja bodova potrebnih za upis programa klasične gimnazije.

 

  • Prezentiraju se prijedlozi nastavnika i stručnih suradnika za školski kurikulum, tj. predlaže se školski kurikulum Katoličke gimnazije s pravom javnosti za školsku godinu 2019./2020.

 

  • Oslobađa se od pohađanja nastave nastavnog predmeta Tjelesne i zdravstvene kulture zbog zdravstvenog stanja učenike Katoličke gimnazije s pravom javnosti iz 3.a razrednog odjela (informacija ograničena), 3.b razrednog odjela (informacija ograničena) i 4.b razrednog odjela (informacija ograničena) tijekom cijele nastavne godine 2019./2020.

 

  • Raspravlja se o raznome: suradnji s Veleučilištem u Požegi, prikupljanju namirnica i higijenskih potrepština za specijalne bolnice, korištenju ključa za dizalo u prostoru Odgojno-obrazovnog centra Požeške biskupije, evidentiranju izostanaka učenika u e-Dnevnik zbog sv. misa i predavanja te međurazrednim natjecanjima učenika Katoličke gimnazije s pravom javnosti.