Drugo mjesto na Županijskom natjecanju u futsalu za učenike srednjih škola

U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je održano Županijsko natjecanje u futsalu za učenike srednjih škola. Nastupilo je 7 školskih sportskih društava (Klas, Tehičar, Gimnazija Požega, Ekonomik, KG, Obrtnik, Pakrac). 

Prvo mjesto osvojila je ekipa ŠSD Pakrac koja je u finalu rezultatom 5:3 (2:2) bila bolja od ŠSD KG (Katolička gimnazija). Treće mjesto osvojila je ekipa ŠSD Tehničar. Naši mladići su pokazali karakter. Bili smo mlađi  ali se nismo štedjeli niti u jednoj od utakmica. Uz podršku s tribina koje su bile popunjene našim učenicima i profesorima osvojili smo drugo mjesto što je odlična prezentacija našoj brojčano omalenoj školi. Mala škola, ali s učenicima velika srca što je pokazalo i ovo natjecanje.

Za Kg su nastupili: Matej Kosanović, Tin Kelebuda, Karlo Antunović, Karlo Kuburdžić, Lovro Podoljak, Bruno Raguž, Valentin Lovrić, Mihael Pavelić i Fran Abramović.

Natjecanje je organizirao Školski sportski savez Požeško – slavonske županije, a pehar najboljoj ekipi uručio je tajnik Saveza Marijan Rudež.

Rezultati :

Skupina A

Ekonimik  – Katolička gimnazija 2:5

Gimnazija Požega – Ekonomik 2:2

Katolička gimnazija – Gimnazija Požega 3:1

Skupina B

Klas – Tehničar 2:4

Obrtnik – Pakrac 0:9

Tehničar – Pakrac 0:4

 

Finale :

Katolička gimnazija – Pakrac 3:5