Bez poraza završili natjecanje

Danas se u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održalo Županijsko natjecanje u futsalu za mladiće. Sudjelovalo je sedam ekipa iz srednjih škola naše županije koje su bile podijeljene u dvije skupine. Naši mladići odlično su odigrali obje utakmice, nažalost, u završnici druge utakmice primili su pogodak koji nas je koštao finala. Imali smo više prilika i bili bolji u terenu od ekipe Srednje škole Pakrac, no konačan rezultat bio je 1:1, a pogodak za našu ekipu postigao je Tin Kelebuda. U prvoj utakmici pobijedili smo ekipu Ekonomik rezultatom 4:2, a pogotke za našu ekipu postigli su Matko Bulf (2), Bruno Raguž i Tin Kelebuda po jedan. Nažalost, zbog jednog postignutog gola više, Pakračani su otišli u finale.

Naši igrači kulturno su i uzdignuta čela prihvatili činjenicu da bez poraza napuštaju natjecanje, a upravo je zbog takvih stvari nogomet jedna uzbudljiva, ali i nepredvidiva igra.

Za reprezentaciju KG-a nastupali su: Tin Brozović, Tin Kelebuda, Bruno Raguž, Željko Gomerčić, Luka Perković, Matko Bulf, Roko Mršić, Ilija Marić, Jure Obradović, Ivan Černušak, Josip Šipek i Luka Ivančić. Voditelj i trener je prof. Mario Raguž.