Županijsko natjecanje iz odbojke

Danas su se u Sportskoj dvorani „Tomsilav Pirc“ četiri srednjoškolske ekipe natjecale u odbojci za prvaka županije. Prva utakmica igrala se između reprezentacije KG-a i Ekonomske škole Požega.

Iako su pokazali više, naši dečki izgubili su od Ekonomista rezultatom 2-0 te im je finale izmaklo za dlaku. Drugi dvoboj odigrao se između Gimnazije Požega i Tehničke škole Požega. Gimnazijalci su bili uvjerljivi tijekom cijelog meča i na kraju slavili rezultatom 2-0.

U dvoboju za 3. mjesto sudjelovali su poraženi iz prvih utakmica, KG-ovci i Tehničari. Prvi set bio je daleko najnapetiji set cijeloga natjecanja, sreća (ili znanje) ipak je pomazila naše dečke koji su pobijedili rezultatom 27:25. Drugi i treći set bolje su se snašli tehničari, koji su i manje griješili, pa su zasluženo osvojili 3. mjesto.

Finalni dvoboj odigrao se između ekipa Gimnazije Požega i Ekonomske škole Požega koji je očekivano otišao na stranu učenika Gimnazije Požega. Našim dečkima među kojima nema niti jedan odbojkaš čestitamo na trudu i borbenosti.
Za KG su nastupili: Petar Balog, Luka Bošnjak, Šimun Glasnović, Željko Gomerčić (C), Luka Ivančić, Mislav Jakoubek, Mihael Jambrek, Roko Mršić, Lovro Pavlović, Luka Perković, Bruno Raguž i Filip Zelenika. Ekipu je vodio prof. Mario Raguž, a recimo da su naše dečke došli podržati učenici nekoliko naših razreda.