TEAM BUILDING TV SEKCIJE I NAUTESA

KAD SE MALE RUKE SLOŽE, NA GORU SE POPETI S LAKOĆOM MOŽE!

S namjernom da se naša mala, ali posebna školska zajednica tradicionalno upozna s novim članovima izvannastavnih aktivnosti – TV sekcije i Novinarske družine Nautes – te ideja da se provede prekrasan dan na obroncima Požeške gore sinula je voditeljima prof. Paveliću i prof. Pauliću. Ove godine kocka je pala na OPG Ravlić gdje nas je gotovo 40 rastjeralo rosu oko mjesta gdje se kuhao mirisom primamljivi slavonski čobanac, a sami se poslužili grožđem iz još neobranih vinograda. Raznim igrama u grupama provodili smo odlično vrijeme dok nas kiša nije odlučila osvježiti. Skolnili smo se pod natkrivenu terasu te društvenim igrama kratili vrijeme, upoznavali se, smijali se i zabavljali, a nakon ručka odlučili smo intervjuirati našeg domaćina, g. Mladena Ravlića.

Barbara: Gospodine Ravlić, kako je došlo do ideje o osnutku imanja?
Mladen: Želja za planinarenjem, ljubav prema prirodi i dalmatinski korijeni potakli su me da zapušteno zemljište pretvorim u svoju oazu mira.
Ena: Koliko je truda uloženo u stvaranje Vašeg imanja?
Mladen: U ovih 35 godina svašta se promijenilo, ostvarili smo ponudu s pansionom za pet osoba, domaće proizvode i kapacitet za primanje oko 50 gostiju.
Barbara: Je li Vam nevrijeme ikada poremetilo planove oko berbe voća?
Mladen: Led je prošle godine uzrokovao oštećenje svih plodova i bili smo jako razočarani time jer nismo imali ni kvalitetnu berbu niti bilo kakvu financijsku korist, a uložili smo puno truda.
Ena: Koliko Vam često dolaze posjetitelji te iznajmljujete li imanje za privatne događaje?
Mladen: Posjetitelji su ovdje gotovo svakodnevno, vikendi su bukirani uvijek, a svake treće godine održavamo likovnu koloniju gdje se okupljaju umjetnici iz cijele Hrvatske te skup planinara.
Barbara: Tko Vam je pomagao da ovo danas izgleda ovako lijepo?
Mladen: Moja obitelj koja mi je ujedno i najveća podrška.
Ena i Barbara: Hvala Vam, gospodine Mladene, na lijepom druženju, intervjuu i finom ručku. Do idućeg posjeta i zbogom!
Mladen: Hvala i vama, dođite nam opet!

Ukoliko se odlučite udahnuti svježega zraka u druženju s dragim ljudima na predivnom mjestu, na Facebook stranicama posjetite OPG Mladena Ravlića i rezervirajte si datum za ostvarenje najboljeg odmora u prirodi.

Duc in altum!