Zaključci s 3. sjednice Nastavničkog vijeća

Zaključci s 3. sjednice Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti u školskoj godini 2015./2016.

Na 3. sjednici Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti održanoj dana 19. studenoga 2015. godine:

1. Usvojen je Zapisnik s prethodne sjednice Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti održane dana 23. rujna 2015. godine uz primjedbu nastavnika: Stefana Bunjevca, Vere Ćuže-Abramović, Marijana Pavelića i Milene Škode da nisu primili e-poštu putem koje je poslan Zapisnik.

2. Odbijen je zahtjev roditelja (informacija ograničena), učenika Katoličke gimnazije s pravom javnosti upisanog u obrazovni program klasičnu gimnaziju, za promjenu upisanog obrazovnog programa u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti upisom u obrazovni program opću gimnaziju.
Odobren je zahtjev roditelja (informacija ograničena), učenika (informacija ograničena) upisanog u obrazovni program (informacija ograničena), za promjenu upisanog obrazovnog programa u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti upisom u obrazovni program klasičnu gimnaziju.

3. Oslobođene su zbog zdravstvenog stanja od pohađanja nastave nastavnog predmeta Tjelesne i zdravstvene kulture: (informacija ograničena), učenica razrednog odjela 4.a, tijekom cijele nastavne godine 2015./2016. i (informacija ograničena), učenica razrednog odjela 4.b, tijekom cijelog prvog polugodišta nastavne godine 2015./2016.

4. Izrečena je pedagoška mjera opomene pred isključenje (informacija ograničena), učeniku razrednog odjela 4.a, zbog neprihvatljivog ponašanja.

5. Zatraženo je da se upisuju zamjene predmetnih profesora u e-Dnevnik i više bilješki i ocjena te da se s razrednicima usuglase radni, nastavni i nenastavni dani.
Raspravljalo se o razrednim natjecanjima na teme “Advent i pripreme za Božić” i “Pokaži kako me voliš”.
Predstavljen je film koji prezentira i promovira Katoličku gimnaziju s pravom javnosti koji je izradio vjeroučitelj vlč. Marijan Pavelić.