DJEVOJKE  KG-a ODLIČNE TREĆE NA REGIONALNOM NATJECANJU U FUTSALU

Ovaj se četvrtak, 16. ožujka u Slavonskom Brodu održalo poluzavršno natjecanje školskih sportskih klubova regije istok. Sudjelovale su četiri škole predstavnice četiriju županija: I. gimnazija Osijek (ŠSK Gymnicus), Županja (Obrtničko-industrijska škola Županja), Slavonski Brod (ŠSK Olympia) i Katolička gimnazija Požega (ŠŠD KKG). Učenice KG-a izborile su se za pehar i osvojile 3. mjesto.

U prvoj utakmici naše su djevojke poražene sa 4:0 od ekipe iz Županje, dok su u drugoj utakmici djevojke pobijedile predstavnice Brodsko-posavske županije s rezultatom 4:2. Reprezentaciju KG-a ove su godine činile kapetanica Tara Stipanović, Iva Budimir, Ela Ešegović, Valentina Bunjevac, Patricija Mandić, Martina Pandža Brnić i golmanica Monika Kovačević. Tara Stipanović postigla je 3 gola dok je jedan pogodak postigla Patricija Mandić. Djevojke su dale svoj maksimum boreći se za boje škole i postigle vrlo dobar uspjeh uzimajući u obzir nedostatak naše iskusne napadačice Marije Franić koja je izostala zbog zdravstvenih problema.

Budući da u našoj školi nema igračica koje se aktivno bave malim nogometom, ovaj uspjeh ima poseban značaj, dok su ostale ekipe imale veći broj igračica koje aktivno sudjeluju u trenažnim procesima i utakmicama nogometne igre. Čestitke našim djevojkama!