Zaključci s 1. sjednice Nastavničkog vijeća

Na 1. sjednici Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti održanoj dana 1. rujna 2017. godine:

1. Usvojen je Zapisnik s prethodne sjednice Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti održane dana 24. kolovoza 2017. godine bez primjedbi.

2. Omogućen je učeniku 1. razreda Gimnazije Nova Gradiška (informacija ograničena) upis u Katoličku gimnaziju s pravom javnosti koja ostvaruje isti obrazovni gimnazijski program.
Omogućena je učenici 1. razreda Ekonomske škole Požega (informacija ograničena) promjena upisanog obrazovnog programa u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u obrazovnom programu klasičnoj gimnaziji.

3. Izvijestilo se o aktivnostima 3. Euharistijskog kongresa Požeške biskupije.
Govorilo se o anketi koju će provesti profesor tjelesne i zdravstvene kulture o broju neplivača među učenicima, dežurstvu na jesenskom roku državne mature, prigodnom daru za duhovnika koji je surađivao s Katoličkom gimnazijom s pravom javnosti i korištenju mobilnih uređaja tijekom nastave.
Zatraženo je da se utvrdi jesu li potpisani svi listovi u Matičnoj knjizi za učenike koji su završili obrazovanje u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti.
Određeni su zamjenici razrednika za školsku godinu 2017./2018.
Predlagao se način realizacije turističkih izleta djelatnika Katoličke gimnazije s pravom javnosti u školskoj godini 2017./2018.