Suradnja s Odjelom za biologiju iz Osijeka

DSC_8746Drugu godinu za redom naša škola održava suradnju s Odjelom za biologiju iz Osijeka s ciljem razmjene iskustava učenika i studenata. Brojni studenti iz naše škole i županije ili su završili ili su trenutno na studiju biologije te na ovaj način mogu odgovoriti na brojna pitanja naših učenika koji su zainteresirani za prirodne znanosti.

Odsjek za biologiju predstavila je zamjenica pročelnika za nastavu i studente doc. dr. sc. Tanja Žuna Pfeiffer koja je učenicima kratko predstavila program studija biologije u Osijeku. Učenici su također imali priliku čuti sve informacije vezane uz maturu, organizaciju nastave, studentske razmjene, ali i o mogućnostima zaposlenja nakon završenog ovog studijskog programa.

Nevertheless, writing the document correctly is within everyone’s reach. To do this additional info, it is important to take the time to write chapters, sections and subsections as you go along and to regularly re-read and correct the whole text, to confirm the general logic. but also the regularity of the style. If you have difficulties, do not hesitate to get help and have your productions proofread by proofreading professionals. Indeed, a reader-corrector can correct your work, but also tell you the passages to “rethink”. For this, one rule to follow: do not do it at the last moment and send documents as they are written for better monitoring.

Maturantima se predstavila i studentica pete godine biologije, Marija Kovačević, koja je predstavila svoj životni put. Brojni projekti, istraživanja, nagrade plod su njezine velike ljubavi i upornosti tijekom studija biologije. Fotografijama i pričom o projektima koje trenutno provodi svjedočila je o ljepotama požeškog kraja iz kojeg i sama potječe. Na jedan doista slikovit način prikazala je svoj dinamični i zanimljiv studentski put koji svatko može sam birati tijekom studija. Raspravom i pitanjima završili smo ovo druženje i potvrdili daljnju suradnju na zajedničkim projektima.

DSC_8738DSC_8739