Uputa učenicima te nastavnicima i ostalim djelatnicima vezano uz nastavak organizacije nastave na daljinu

Uputili smo 12. ožujka 2020. godine sve učenike i nastavnike na pripremne aktivnosti vezane uz organizaciju nastave na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.

Do ponedjeljka do 12 sati uspostavit ćemo komunikacijske kanale.

 

S obzirom na to da se u svim osnovnim i srednjim školama neće održavati nastava od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine, krenut će izvođenje nastave na daljinu.

Za učenike srednje škole svaki dan će biti definiran raspored i pripremljeni sadržaji za online nastavu za osnovni paket predmeta od 4 do 5 sati na dan.

Sadržaji će uključivati videosnimku predavanja, kao i dodatne radne materijale.

Za sve učenike online nastava počinje u ponedjeljak 16. ožujka 2020. prema rasporedu i smjenama koje će odrediti Ministarstvo znanosti i obrazovanja i objaviti na mrežnim stranicama.

Prisutnost učenika na nastavi prati se uz njihove aktivnosti u “virtualnom razredu”.

Prema mišljenju Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske do daljnjega će djelatnici navedene aktivnosti i redovite poslove obavljati na radnome mjestu u školama (u našoj školi to su: ravnatelj, nastavnici, stručni suradnici, tajnik školske ustanove, voditelj računovodstva školske ustanove, domar, spremačice i zaposleni na projektu), barem do uspostave pune funkcionalnosti sustava nastave na daljinu.

Tajnik školske ustanove