Zaključci s 4. sjednice Nastavničkog vijeća

Zaključci s 4. sjednice Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti u školskoj godini 2015./2016.

Na 4. sjednici Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti održanoj dana 16. prosinca 2015. godine:

1. Usvojen je Zapisnik s prethodne sjednice Nastavničkog vijeća Katoličke gimnazije s pravom javnosti održane dana 19. studenoga 2015. godine bez primjedbi.

2. Odobren je zahtjev roditelja (informacija ograničena), učenice (informacija ograničena), upisane u obrazovni program (informacija ograničena), za promjenu upisanog obrazovnog programa u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti upisom u obrazovni program opću gimnaziju koja se uvjetuje polaganjem razlikovnih ispita iz nastavnih predmeta Glazbene umjetnosti i Likovne umjetnosti.

3. Analiziran je uspjeh učenika od 1. do 4. razreda u prvom polugodištu te su zbog postignutih izvrsnih rezultata pohvaljeni učenici: (informacija ograničena), istaknuti učenici koji imaju poteškoća u učenju i vladanju: (informacija ograničena), kao i učenici s većim brojem neopravdanih sati: (informacija ograničena) te se konzultiralo o mogućnosti izricanja pedagoške mjere učeniku (informacija ograničena).

4. Imenovana su dva člana iz reda nastavnika i stručnog suradnika u Školski odbor:
1.) Frano Barišić, profesor biologije i
2.) Sanja Prša, profesor matematike i informatike.

5. Najavljene su promjene u organizaciji rada Škole pred zimski odmor i tijekom zimskog odmora učenika: kraće trajanje nastave 21., 22. i 23. prosinca 2015. godine zbog božićne priredbe, božićnog koncerta i čestitanja Božića biskupu msgr. dr. Antunu Škvorčeviću, profesionalno usmjeravanje učenika 4. razreda u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, stručno usavršavanje nastavnika pod nazivom “Neuroedukacija – kako mozak uči” i susret djelatnika katoličkih škola Požeške biskupije.
Održalo se savjetovanje s Goranom Đurđevićem, mr. povijesti i arheologije te predsjednikom Povijesnog društva Požega, o suvremenim informacijskim tehnologijama u nastavi.