Uključi se u neki od natječaja za mlade!

Treće izdanje foto natječaja Volim svoju županiju!

big_WrpAJFXp7yYcC790JaQTPočetak ožujka i ove godine donosi novo izdanje natječaja Volim svoju županiju. Riječ je o foto natječaju u kojemu Hrvatska zajednica županija daje priliku svim mladim umjetnicima da fotografijom prikažu ono najljepše od njihove županije.

U prethodnim je izdanjima ovaj natječaj zainteresirao velik broj ljubitelja fotografije da svoje umijeće podijele sa stručnim žirijem i javnošću. One najbolje nagradili smo vrijednim poklonima, a još primamljivije glavne nagrade pripremili smo i ove godine.

Za najuspješnije u kategorijama najbolja fotografija prema mišljenju žirija i broju glasova pripremili smo GoPro Hero 5 kamere.

vzz 2Ipak, put do nagrada nije nimalo lak, posebice u kategoriji najbolje fotografije prema mišljenju žirija. Vjerujemo da će konkurencija i ove godine biti izrazito jaka, što našoj predsjednici žirija, profesionalnoj fotografkinji Mari Milin, neće nimalo olakšati posao. Uz nju, pristigle će radove ocjenjivati i djelatnici iz županijskih odjela za odnose s javnošću; Mateja GošćiejBernardo Pahor te Kristijan Toplak. Poseban dodatak žiriju je i naš Alan Špiljak, prošlogodišnji pobjednik natječaja.

Pripremite oko, izoštrite fokus Vaših kamera i od četvrtka, 1.ožujka, pokažite nam posebnosti svojih županija!

 

 

Natječaj “Blaženi Ivan Merz”

merz-002Još nekoliko dana ostalo je da se svojom pričom prijavite na literarni natječaj »Blaženi Ivan Merz«., koji već tradicionalno raspisuje Nadbiskupska klasična gimnazija s pravom javnosti u Zagrebu.

Ovogodišnja tema Natječaja jedna je od misli našega Blaženika: »Uvjeren sam da sve ima svoju svrhu: ovaj rad i moje male patnje«. Nagrade se dodjeljuju za tri najbolja literarna rada koji izriču promišljanja zadane teme u duhu vjere. Postanimo aktivni sudionici i svojim literarnim stvaralaštvom obogatimo druge te postignimo vrijedne nagrade! Sve o navedenom Natječaju i uvjetima istoga možete pronaći na linku.

Svoje radove šaljite na Nadbiskupska klasična gimnazija s pravom javnosti u Zagrebu, Voćarska 106 10000 Zagreb.