Natjecanje u futsalu za mladiće

U četvrtak, 7. listopada odigralo se natjecanje u futsalu za mladiće koje se zbog loših vremenskih uvjeta održalo u dvorani. Utakmice su se odigrale u improviziranim uvjetima. Igralo se 3 na 3 s „letećim izmjenama“ po 15 minuta od martinele te vratara nije bilo. Pogodak se mogao postići samo na protivničkom dijelu terena, a vrijedio je ukoliko bi lopta dodirnula strunjaču koja je predstavljala gol.

Natjecanje se odigralo na način da je svatko igrao sa svakim s izuzetkom 4.b razreda iz kojeg nije sudjelovao niti jedan igrač. Prvo mjesto ove godine ponovno su osvojili treći razredi. Drugo mjesto osvojili su drugi razredi, dok su treće mjesto ostvarili prvi razredi. Ukupno se odigralo šest utakmica u tri kola. Bilo je puno majstorija koje su galeriju dizale na noge, a čak su se dvije utakmice okončale na zlatni gol. Sudio je prof. Krešimir Mandić, a zapisnik je vodio prof. Dominik Pavelić.

REZULTATI PO UTAKMICAMA

1. utakmica 1.r – 2.r 10:14
2. utakmica 3.r – 4.r 11:9
3. utakmica 1.r. – 4.r. 10:9
4. utakmica 3.r. – 2.r. 10:9
5. utakmica 1.r. – 3.r. 7:8
6. utakmica 2.r. – 4.r. 11:10

Ukoliko dođe do poboljšanja vremena kroz sljedećih mjesec dana, možemo očekivati još jedno natjecanje, ali na umjetnoj travi na rekreacijskim športskim terenima.